Siirry sisältöön

Vapaaehtoistoiminta

Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, kuten niin monien muidenkin yhdistysten. Huolehdimme kuitenkin siitä, että vapaaehtoisemme saavat kulukorvauksia ja virkistystä.

Yhdistyksen hallinto toimii vapaaehtoisin voimin. Johtokunnan jäsenet tekevät työnsä kahvi- ja pullapalkalla. Kuukausikerhon ohjaaja on vapaaehtoinen, samoin virkistysvastaava.

Yhdistyksemme tarvitsee vapaaehtoisia voidakseen toimia ja antaakseen jäsenilleen tarvittaessa apua. Onko sinulla ylimääräistä aikaa toisinaan? Haluaisitko käyttää vapaa-ajastasi osan näkövammaisten hyväksi?

Osa yhdistyksemme jäsenistä kaipaa ulkoiluseuraa. Joku toivoo juttukaveria. Jollakulla toisella taas on tarvetta asiointiapuun. Vapaaehtoisten tehtävät ovat erittäin moninaisia.

Kaipaamme tällä hetkellä erityisesti ohjaajaa kuukausikerhoomme. Ohjaajan tulisi käyttää kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona muutama tunti näkövammaisten hyväksi. Tehtävään sisältyy lähinnä kahvin keittäminen ja kaffepullan hankkiminen tai tekeminen. Lisäksi hyvät ideat kerhon ohjelmaksi ovat eduksi.

Kiinnostuitko? Jos, olemme erittäin kiitollisia avustasi. Ota pikimmiten yhteyttä yhdistyksemme jäsenvastaavaan puh. 735 7317 tai s.posti jasenvastaava@salonnakovammaiset.fi