Siirry sisältöön

Jäsenasiat

Liity Salon  Näkövammaiset ry:n jäseneksi

Yhdistyksen jäsenet ovat joko varsinaisia tai kannatusjäseniä. Valitse ensin itsellesi sopiva jäsenyys! Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenyydestä, ota yhteys jäsenvastaavaan!

Kaikki jäsenhakemukset ja ilmoitukset halukkuudesta jäseneksi lähetetään yhdistyksen jäsenvastaavalle:

Päivi Vigg, Mäntytie 30, 25500 Perniö
p. (02) 735 7317
jasenvastaava@salonnakovammaiset.fi

Jäsenhakemuslomakkeen löytää tästä: jasenhakulomake.xls

Kannatusjäsen

Kannatusjäseneksi pääsee jokainen Suomen kansalainen tai täällä toimiva oikeuskelpoinen yhteisö, joka maksaa syyskokouksen kannatusjäsenille määräämän vuotuisen maksun.
Jos haluat liittyä kannatusjäseneksi, ilmoita nimesi ja yhteystietosi jäsenvastaavallemme. Paluupostissa saat kannatusjäsenmaksun. Kun olet maksanut jäsenmaksun, olet kannatusjäsen. Näin helppoa se on!

Varsinainen jäsen

Varsinaiseksi jäseneksi yhdistyksen johtokunta voi kirjallisesta anomuksesta hyväksyä toiminta-alueella asuvan näkövammaisen, jonka näkövammasta on oleellista haittaa päivittäisissä toiminnoissa. Jäseneksi voidaan hyväksyä vain Suomen kansalainen. Varsinaiseksi jäseneksi haetaan jäsenlomakkeella. Löydät jäsenlomakkeen tältä kotisivulta linkin ”jäsenhakemus” takaa. täytä se ja palauta täytettynä sekä lääkärinlausunnolla lisättynä jäsenvastaavalle. Lääkärinlausunnon saat takaisin itsellesi.

Jäsenmaksut vuonna 2022

Kannatusjäsenmaksut
Yksilöjäsenmaksu 20 euroa.
Yhteisöjäsenmaksu 75 euroa.

Varsinaiset jäsenmaksut
Vuotuinen jäsenmaksu 15 euroa.
Ainaisjäsenmaksu 75 euroa.

Liittymismaksua ei ole.

Palveluopas

Vuoden 2011 Näkövammaisen palveluoppaan löydät tästä osoitteesta: https://www.nkl.fi/fi/etusivu/ajankohtaista/julkaisu/palveluopas2011